Hypotheken

Hypotheken

Als u zich laat informeren over hypotheken komt er veel op u af. Zodoende wilt u met de beste adviseurs om de tafel zitten. Onze aanpak kenmerkt zich door op professionele wijze uw gezinssituatie, leeftijd, de looptijd, inkomen zowel nu als in de toekomst te toetsen aan de gewenste hypotheken in ons kantoor in Hoorn.

 

Het is raadzaam als u bezig bent met het vergelijken van aanbieders van hypotheken dat een dergelijke financiering ook bestand is tegen de toekomst.

 

Hypotheken en uw adviseur

Hét Hypotheekbureau heeft meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren over hypotheken en krijgt van klanten gemiddeld een 9,9 als rapportcijfer. Wij onderscheiden ons door ook na de handtekening u te adviseren over mogelijkheden van bestaande of nieuwe hypotheken. Tussentijdse aflossingen en/of verhogingen en rentewijzigingen zorgen er voor dat u tot het einde profijt heeft van uw keuze uit de beschikbare hypotheken. In onze ogen is onze taak als adviesgevers pas afgerond op de einddatum van uw hypotheek.

Indien u informatie wenst of een afspraak wilt maken over hypotheken, neemt u dan contact met ons op.

Wat zijn jouw Plannen?

Hypotheeksoorten

Hét Hypotheekbureau biedt een groot aantal verschillende hypotheken. De verschillende hypotheken hebben ieder hun eigen voor- en nadelen. Je adviseur helpt je de beste keuze te maken uit de vele hypotheken die er zijn.

 

Toekomstplannen

Bij het kiezen tussen verschillende hypotheken is het daarnaast ook van belang om rekening te houden met je toekomstplannen. Zoals een verbouwing, een wijziging van je inkomen of een mogelijke kinderwens. Hét Hypotheekbureau adviseert je welke vormen het best bij jou passen.

– Annuïteitenhypotheek
– Lineaire hypotheek
– Aflossingsvrije hypotheek
– Bankspaarhypotheek
– Spaarhypotheek
– Beleggingshypotheek
– Hybride hypotheek
– Levenhypotheek

 

Hypotheekvormen vergelijken

Wil je deskundig advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie? Een adviseur kan in een gesprek jouw wensen inventariseren en je adviseren over de hypotheek die het best bij je past. Je kunt hier direct een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Adviestraject

Er komt heel wat kijken bij een hypotheekadvies traject. Om je een beeld te geven hoe dit traject eruit ziet, geven wij hieronder het hypotheekadvies traject in vijf eenvoudige stappen weer. In de praktijk zal iedere adviseur zelf ook aan kunnen geven hoe hij of zij invulling geeft aan het hypotheekadvies traject.

Stap 1

Inventarisatie persoonlijke situatie

Ga eerst eens langs bij een adviseur om kennis te maken en te bespreken wat je precies van een hypotheek verwacht. Hij of zij inventariseert je persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden. Ook licht de adviseur toe welke hypotheekvormen er zijn en kan een indicatie geven wat een reële koopprijs voor je is.

Stap 2

Keuzemogelijkheden bespreken en aanscherpen

Welke hypotheekvoorwaarden zijn voor jou belangrijk? Welke rentevaste periode past het beste bij je? Welk risico wil je lopen bij bijvoorbeeld overlijden en arbeidsongeschiktheid? Samen met je adviseur stel je de wensen en behoeften op scherp. Op die manier kan je adviseur gericht op zoek naar producten die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Stap 3

Analyse, advies en aanvragen hypotheekofferte

De adviseur analyseert alle beschikbare mogelijkheden en stelt het advies op. Voldoet het hypotheekadvies aan alle wensen? Dan vraagt je adviseur de hypotheekofferte aan.

Stap 4

Tekenen hypotheekofferte en bemiddeling

Alles akkoord en helder? Dan teken je de offerte. Je adviseur regelt de verdere afhandeling van de aanvraag en controleert de stukken bij de notaris. Jouw hypotheek is goed geregeld en je kunt zonder zorgen gaan wonen in je eigen droomwoning!

Stap 5

Nazorg

Nadat je je droomwoning hebt gekocht, houdt het werk van je adviseur nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in je persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kan je adviseur opnieuw bekijken wat de impact hiervan is op jouw hypotheek.

Aanmelden op onze nieuwsbrief