Verzekeringen

Verzekeringen

Hoe ben ik veilig en toch voordelig verzekerd? Ben ik niet onderverzekerd bij brandschade? Een antwoord op deze, en andere vragen vind je dichterbij dan je denkt. Hét Hypotheekbureau biedt je alle antwoorden als het gaat om verzekeringen.

 

Hét Hypotheekbureau biedt meerdere verzekeringen aan om je tegen verschillende situaties te beschermen. We hebben verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer. Maar ook om de risico’s op persoonlijk vlak af te dekken, zoals werkloosheid, overlijden en rechtsbijstand.

 

Slim besparen

De verzekerde bedragen voor de opstal- en inboedelverzekeringen berekenen wij met de waardemeters en hierdoor bent u verzekerd tegen onderverzekering. Ook kijken wij regelmatig naar uw verzekeringen om te kijken of wij ergens voor u een besparing kunnen maken. Jaarlijks ontvangt u van de verzekeraar een nieuw prolongatie-overzicht met de juiste verzekerde bedragen en premie. 

Indien u informatie wenst of een afspraak wilt maken over verzekeringen, neemt u dan contact met ons op.

Woonpakket

Met het Alles in 1 Woonpakket kun je je in één keer verzekeren:

– Inboedel
– Aansprakelijkheid
– Woonhuis
– Gezinsongevallen
– Doorlopende reisverzekering

 

Hiermee is alles in je huis en alle gezinsleden in één keer goed verzekerd. Daarnaast loop je geen risico op onderverzekering. En dat is wel zo gemakkelijk!

 

Makkelijk goedkoper uit zijn

Wil je je complete verzekeringspakket eens laten doorlichten? Vaak kun je makkelijk goedkoper uit zijn. Je  adviseur bekijkt dan ook regelmatig of de producten nog bij je persoonlijke situatie passen. Meer hierover weten? Maak dan direct een afspraak.

Vervoer

Bij een auto hoort een autoverzekering. Voor de autoverzekering heb je de keuze uit drie soorten:

  • WA: de schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar niet de schade aan je eigen auto.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd): hiermee wordt ook de schade aan je eigen auto vergoed bij brand, diefstal, storm, ruitbreuk enzovoort. Schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd): ook alle schade aan je eigen auto wordt hiermee vergoed.

 

De keuze voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto.

 

Vergelijken loont bij autoverzekering

Heb je al een autoverzekering? Dan loont het om te kijken of de verzekering voordeliger kan. Maak voor meer informatie een afspraak met een adviseur.

Aanmelden op onze nieuwsbrief